Ni Kuznjecova neće igrati na Ju Es Openu

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 00:09

Ni Kuznjecova neće igrati na Ju Es Openu

Ruska teniserka Svetlana Kuznjecova dodala je danas svoje ime na listu igrača koji neće igrati na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu SAD zbog pandemije korona virusa.

Šampionka Ju Es Opena iz 2004. godine napisala je na Instagramu da se povlači sa ovog grend slem turnira, ali i sa turnira u Sinsinatiju, koji je prebačen u Njujork.

"Jako sam tužna jer sam toliko čekala ove turnire, ali pandemija menja sve planove", navela je 35-godišnja Ruskinja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Tri od najboljih sedam teniserki sveta, uključujući i broj jedan Ešli Barti, povukle su se sa Ju Es Opena, baš kao i branilac trofeja u muškoj konkurenciji, Španac Rafael Nadal, Stan Vavrinka i Nik Kirjos.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Federer nije baš toliko bitan za tenis"

Izvor: B92, 11.Avg.2020

Nekadašnja Grend slem šampionka Rene Stabs podelila je s javnošću svoje mišljenje o Rodžeru Federeru...Australijanka, koja ima dve titule na Vimbldonu u dublu, te po jednu na US openu i Australijan openu, osvrnula se na odsustvo švajcarskog tenisera sa Tura...Stabs se uključila u raspravu na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.