Nezapamćeno: Uhvatio golaća, pa dobio crveni VIDEO

Izvor: S media, 08.Mar.2011, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćeno: Uhvatio golaća, pa dobio crveni VIDEO

Ešli Vikers defanzivac engleskog šestoligaša Dorčestera zaradio je, valjda najčudnije isključenje koje može da se dogodi.

Navijači se brčkali na trbinama!? VIDEO

Paklena atmosfera na korejski način (VIDEO)

Navijač se vezao za drvo iz protesta (VIDEO)

On je u ponedeljak na gostovanju svog tima Haventu i Voterluvilu u Hempširu zaradio crveni karton jer je jednog egzibicionistu, koji je kao od majke rođen utrčao na teren oborio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na zemlju i predao ga redarima.

- Ja sam zabezeknut. Momak je utrčao na teren i pošto sam video da stjuardi ne mogu da ga stignu odlučio sam da im ponognem, misleći da ću im time napraviti uslugu. Oni su mi se i zahvalili, ali onda me je sudija isključio. I protivnički igrači su rekli da ne treba da mi daje karton, ali on je ipak to uradio - jadao se 38-godišnji Vikers.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uklizao navijaču, pa dobio crveni karton (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Mar.2011

Igrač engleskog niželigaša Dorčestera Ešli Vikers isključen je u 70. minutu utakmice protiv Havanta i Voterluvila zato što je uklizao navijaču koji je utrčao na teren, preneli su engleski mediji.. . U trenutku kad je Vikers morao da napusti igralište rezultat je bio 1:1, a njegov tim koji je...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.