Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 08:34

Nezadrživi Jokić pred finalom Zapada - Denver nadigrao Finiks (VIDEO)

Srpski centar Nikola Jokić još jednom sjajnom igrom predvodio je svoj tim Denvera do pobede nad Finiksom sa 118:102 za prednost sa 3:2 u pobedama u polufinalnoj seriji. Pobedom na svom terenu Denver je dobio šansu da već za dva dana na šestom meču kao gosti Finiksa izbore plasman u finale Zapadne konferencije gde ih očekuje duel sa pobednikom iz meča LA Lejkersa i Golden stejta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jokić nasmejao Amerikance: "Da li je Šek na ovoj listi?" VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2023

Raspoložen je bio srpski centar posle pobede nad Finiksom koja je Denver približila finalu Zapada...Posle meča u kojem je upisao novi tripl-dabl i postao centar sa najviše takvih utakmica u istoriji NBA – usledio je razgovor sa ESPN analitičarima na čelu sa legendarnim Šakilom O'Nilom...Prethodno,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.