Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021, 05:42

Nezadovoljstvo Brazilca nije pokvarilo rođendan Bluminga (VIDEO)

Iako je odigrano tek šest kola, već se nagoveštava ko bi mogao da ispadne u Boliviji

Tek šest kola odigrano je u prvenstvu Bolivije, a već se može naslutiti ko će ispasti.

Pored toga što ima svih šest poraza, San Hoze je kažnjen oduzimanjem tri boda, pa je trenutno u minusu! Klub iz Orura ove večeri ubedljivo je poražen i na gostovanju kod Bluminga (0:4), koji je 1. maja proslavio 75 godina od osnivanja.

Slavljeničko raspoloženje domaćina nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poremetilo odsustvo nezadovoljnog Brazilca Rafinje, koji je odbio da igra zbog neisplaćenih zarada za prethodnih nekoliko meseci. Uloga favorita opravdana je četvorkom u mreži rivala, a kreirali su je Latore u 6, Anangono u 41, Sančez u 68. i Vaka Hurtado u 76. minutu.

Kako je delovala odbrana San Hozea, čudo je da gosti nisu primili još koji gol. Poput početknika izgledali su defanzivci i golman gostiju u pojedinim momentima. Otud i ne čudi što im je gol-razlika posle šest utakmica 1:19.

BOLIVIJA - 6. KOLO

Utorak

Bluming - San Hoze 4:0 (2:0)

/Latore 6, Anangono 41, Sančez 68, Vaka Hurtado 76/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.