Izvor: RTS, 03.Okt.2020, 11:45

Nevolje u raju - Leonardo i Tuhel "u klinču"

Odnos trenera i sportskog direktora PSŽ-a, Tomasa Tuhela i Leonarda, daleko je od idealnog. Nemac se žalio zbog prelaznog roka, Brazilac oštro odgovorio.
PSŽ nije otvorio dobro sezonu, tačnije vrlo loše - porazima od Lansa i Marselja.

"Sveci" su zatim vezali četiri pobede, poslednju vrlo ubedljivu 6:1 nad Anžeom.
Ipak, da je turbulentno na "Parku prinčeva" svedoče javna prepucavanja trenera Tomasa Tuhela i sportskog direktora Leonarda. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Pred meč sa Anžeom, Tuhel se javno žalio i kritikovao sportski sektor zbog mirnog prelaznog roka.
Nakon meča, Leonardo je odgovorio na prozivke.
"Tuhel mora da shvati da smo u delikatnoj situaciji. Zaradili smo manje nego prošle godine, i to više od 100 miliona evra. Uz to imamo i finansijski fer-plej. Nisu nam se dopali njegovi komentari. Ako neko nije zadovoljan, može da ide iz kluba", rekao je oštro Leonardo i poručio da će popričati sa trenerom nasamo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.