Nevil intervjuisao Olea: Koliku platu želiš? Gde da ti bude statua?

Izvor: B92, 08.Mar.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevil intervjuisao Olea: Koliku platu želiš? Gde da ti bude statua?

Geri Nevil postavljao je zanimljiva pitanja privremenom menadžeru Mančester junajteda Oleu Gunaru Solskjeru posle plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

Mančester junajted je u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona poražen od Pari Sen Žermena sa 2:0 na Old trafordu, ali je potom na Parku prinčeva u francuskoj prestonici pobedio 3:1.

"Koliko želiš da bude dug tvoj ugovor? Koliku platu želiš? Gde bi želeo da bude postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tvoja statua?", glasila su tri pitanja koja je na početku razgovora Nevil postavio Solskjeru

Solskjer se nasmejao, posle čega je Nevil rekao: "Oni sada imaju samo jednu odluku da donesu, zar ne?".

Ugovor Solskjera je tema koja se više meseci nalazi u britanskoj fudbalskoj javnosti. Norvežanin je privremeno preuzeo ekipu pošto je otpušten Žoze Morinjo.

Junajtedovi fudbaleri su skandirali njegovo ime u svlačionici, a pridružili su im se suvlasnik kluba Avram Blejzer, legendarni trener Aleks Ferguson i bivši igrač i velika zvezda Erik Kantona.

Fudbaleri slavnog kluba su bili saglasni da Solskjer treba da bude trajno rešenje.

Napadač Romelu Lukaku, dvostruki strelac u Parizu, pitao je u izjavi posle utakmice "a, šta bi Solskjer drugo mogao da radi?", dok je Luk Šo naveo da je ostanak na mestu trenera izvesna stvar.

Britanski mediji su došli i do podatka da je Solšer, kada je uključio telefon posle utakmice, imao 180 propuštenih poziva.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ančeloti: Da sam trener PSŽ-a skočio bih sa mosta

Izvor: B92, 08.Mar.2019

Karlo Ančeloti, trener fudbalera Napolija, pričao je o meču osmine finala Lige šampiona između Mančester junajteda i Pari Sen Žermena...Junajted je šokirao svet i izbacio PSŽ iz Lige šampiona posle poraza od 2:0 na Old Trafordu...Ančelotijev Napoli je napravio svoj korak ka tituli Lige evrope...

Nastavak na B92...

Da se igralo 1000 puta, PSŽ bi pobedio Junajted 999 puta

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2019

Pari Sen Žermen je imao 2:0 protiv Mančester Junajteda u gostima, a na Parku Prinčeva je samo trebalo da potvrdi ono što su mnogi očekivali. Ako ne - svi. Ipak, dogodilo se čudo, a Crveni đavoli su golom u nadoknadi vremena iz penala uspeli da prođu dalje. Taj meč igran u sredu uveče podigao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.