Neverovatni pogodak Klemena Prepeliča

Izvor: RTS, 17.Okt.2019, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatni pogodak Klemena Prepeliča

Slovenački košarkaš Klemen Prepelič doneo je pobedu svom timu Huventudu nad Darušafakom u posledljoj sekundi meča i to pogotkom sa kraja na kraj terena. Taj potez je i proglašen za najatraktivniji u protekloj noći Evrokupa.
Duel u Španiji između Huventuda i Darušafake bio je poslednji u novoj rundi Evrokupa, a svojom dramatičnošću i Prepeličevim potezom je obeležio veče.

Pri rezultatau >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 82:82 turska ekipa je imala poslednji napad, siguran produžetak i veliku šansu za pobedu.
Na samo par sekundi pre kraja gosti su pokušali da odnesu pobedu ali su promašili pokušaj za trojku.
Učinilo se da je kraj i da se ide u produžetak, ali košarkaš Huventuda Slovenac Klemen Prepelič šutira sa koša na koš i uz zvuk sirene postiže pobedonosni pogodak za drugu pobedu Huventuda i prvi porah Darušafake.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAJBOLJIH 10 POTEZA 3. KOLA EVROKUPA:Mozli je na listi čak dva puta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019

Trojka Prepeliča obeležila nedelju...Evrokup izabrao je najboljih 10 poteza treće runde takmičenja, a nije bilo iznenađenja kada je u pitanju potez koji je zaslužio prvo mesto u izboru...Trojka Klementa Prepeliča u poslednjoj sekundi meča između Huventuda i Darušafake kojom je španski tim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.