Neverovatna suspenzija za Luku Modrića!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna suspenzija za Luku Modrića!

Luka Modrić neće moći da igra utakmicu protiv Barselone u okviru Super kupa Španije.

U okviru Super kupa Španije sastaju se Real Madrid i Barselona u prvom El Klasiku ove sezone, a na prvom meču nećemo gledati Luku Modrića.

U prvoj utakmici koja se igra u Barseloni Modrić neće igrati jer je suspendovan, a ta suspenzija se desila, verovali ili ne, pre tri godine.

Prema propozicijama ovog takmičenja, ukoliko zaradite crveni karton, suspenzija vam važi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo za utakmice u tom takmičenju.

Luka je dobio crveni karton u meču protiv Atletiko Madrida 2014. godine, i imajući u vidu da je ovo prva utakmica Real Madrida u Super kupu Španije od tada, hrvatski fudbaler tek sada mora da odsluži kaznu.

Njega će najverovatnije u startnoj postavi zameniti sunarodnik Kovačić.

Prva utakmica između Barselone i Real Madrida se igra 13. avgusta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.