Neverovatan rekord Darvina Nunjesa VIDEO

Izvor: B92, 01.Feb.2024, 10:36

Neverovatan rekord Darvina Nunjesa VIDEO

Napadač Liverpula Darvin Nunjes ušao je u istoriju Premijer lige, ali ne po nečemu što želi da dugo pamti.

Urugvajac nije uspeo da postigne nijedan gol u ubedljivoj pobedi "redsa" nad Čelsijem 4:1, ali je ipak bio jedan od igrača koji su obeležili meč na Enfildu.

Naime, Nunjes je čak četiri puta pogodio okvir gola, uključujući i stativu iz penala, čime je postavio rekord Premijeršipa.

Inače, strelci za Liverpul bili su Žota u 23, Bredli u 39, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Soboslaj u 65. i Dijas u 79. minutu, dok je za "plavce" pogodio Nkunku u 71.

"Redsi" su trenutno prvoplasirani sa 51 osvojenim bodom iz 22 utakmice, imaju pet više u meč više od Mančester sitija, dok je Čelsi deseti sa 31 bodom.

U sledećem kolu će Liverpul gostovati kod Arsenala dok će Čelsi na svom terenu dočekati sastav Vulverhemptona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.