Netsi se sele u Bruklin

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netsi se sele u Bruklin

Poslednji meč u Nju Džersiju igrači Netsa odigraće 24. aprila protiv Filadelfije. Najavljena je velika svečanost jer se franžiza od sledeće sezone seli u Bruklin.
Želimo da u našoj poslednjoj utakmici u Nju Džersiju odamo poštovanje trenerima i igračima koji su 35 godina bili deo ove organizacije. Ne smemo zaboraviti da je ovo nekad bio dom Baka Vilijamsa, Džejsona Kida, Dražena Petrovića, Derika Kolmena i mnogih drugih – podsetio je generalni menadžer Netsa Bili King.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nju Džersi Netsi odlaze u istoriju

Izvor: Sportal.rs, 19.Apr.2012, 19:06

Nju Džersi Netsi obeležili su 35 godina postojanja, ali proslave 36. rođendana neće biti. Netsi će 26. aprila odigrati meč protiv Toronta i to će biti poslednji okršaj pre nego što se presele u Njujork i preuzmu ime Bruklin Nets.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.