Nestvarno - Armejci za četvrtinu šutirali 7/8 za tri!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestvarno - "Armejci" za četvrtinu šutirali 7/8 za tri!

Košarkaši moskovskog CSKA postigli su 33 poena za deset minuta tokom prve četvrtine u susretu sa Crvenom zvezdom mt:s, a da nije bilo promašaja Miloša Teodosića u poslednjoj sekundi "Armejci" bi imali 100% uspešnosti u šutu za tri poena.

Aktuelni šampion Evrope ušao je u duel sa Crvenom zvezdom mt:s rešen da se iskupi za decembarski poraz u Beogradu, a izabranici Dimitrisa Itudisa dobro su naštelovali nišanske sprave za večerašnji meč.

Prvih deset minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre završeno je rezultatom 33:26, a većinu poena domaći su postigli iz šuteva za tri poena.

Osam puta su u prvom kvartalu košarkaši CSKA šutirali za tri poena, a samo je pokušaj Miloša Teodosića u poslednjim sekundama završio na "prvom" obruču.

Po dve trojke postigli su Nikita Kurbanov i Semen Antonov, a najefikasniji igrač domaćeg tima posle prvih deset minuta igre bio je Nando de Kolo (11 pts, 4 as).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.