Izvor: RTS, 08.Okt.2022, 13:28

Nesta: Mogao bih da igram sa Holandom, nosio sam se sa Brazilcem Ronaldom

Legendarni italijanski štoper Alesandro Nesta u intervjuu za "Dejli mejl" govorio je o napadaču Mančester Sitija Erlingu Holandu gde je istakao da zna kako može da ga zaustavi.
Holand je iz Dortmunda u letnjem prelaznom roku pojačao redove velikana iz Mančestera i posle 12 mečeva za klub postigao 19 golova u svim takmičenjima. Odličan start sezone bio je povod da Alesandro Nesta, nekadašnja zvezda Kalča govori o njemu.

„Mogao bih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se nosim sa njim. Igrao sam protiv Brazilca Ronalda. Holand je dobar, ali Ronaldo je bio nešto skroz drugačije", izjavio je Nesta.
Na pitanje kako bi ga zaustavio, bivši štoper je bio direktan. 
„Pokušao bih da mu budem što bliži, a kada krene u trk da stanem ispred i blokiram ga. Ukoliko mu ostavite prostora, gotovi ste", zaključio je Nesta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.