Nervoza u Barsi sve veća – Nejmar urlao na Albu

Izvor: Press, 20.Apr.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nervoza u Barsi sve veća – Nejmar urlao na Albu

Jasno je da su fudbaleri Barselone u velikoj krizi, pošto su sa tri poraza u nizu vratili Atletiko i Real u borbu za titulu, pa je nervoza očekivana.
foto: b92.net
Poslednji u nizu poraza desio se proteklog vikenda, kada je katalonski klub na “Kamp Nouu” poražena od Valensije sa 2:1, a nekoliko dana kasnije procurio je snimak na kojem se vidi da Nejmar vređa svog saigrača Đordija Albu. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se desilo jer Alba nije dodao loptu Brazilcu.
J..i se! Šta ti je? Šta ti je? Šta ti je? Imaš li ti nekih problema?”, urlao je Nejmar. 

Upravo Nejmar je jedan od fudbalera Barselone koji je imao najveći pad u formi poslednjih nedelja, a priliku da se trgne ima već uveče, kada se Katalonci sastaju sa Deportivom. 

Barselona drži čelo Primere sa 76 bodova, koliko ima i Atletiko, uz lošiju gol razliku, dok Real ima bod zaostatka pet kola pre kraja prvenstva.
 


 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.