Nemcu iz Srbije Uskršnji turnir

Izvor: B92, 11.Apr.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemcu iz Srbije Uskršnji turnir

Pobednik Uskršnjeg šahovskog turnira, koji je završen u Novom Sadu, jeste Tomislav Bodrožić, koji igra pod zastavom Nemačke.

Bodrožić je osvojio 6,5 poena iz devet partija, poen više od Martina Lokandre iz Švedske, ruskih igrača Stanislava Mikeeva i Mikaila Ivanova, Novaka Čabarkape i Konstantinisa Markidisa iz Grčke.

Grupu od sedam igrača sa po pet osvojenih poena predvode novosadski velemajstor Siniša Dražić, mladi intermajstor Miloš Stanković i prvi favorit turnira, zemunski velemajstor Borko Lajthajm.

Učestvovala su 22 igrača iz sedam zemalja. Igrano je devet kola po Švajcarskom sistemu.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskršnji turnir u šahu dobio pobednika

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2015

Pobednik Uskršnjeg šahovskog turnira, koji je danas završen u Novom Sadu je Tomislav Bodrožić, koji igra pod zastavom Nemačke...Bodrožić je osvojio 6,5 poena iz devet partija, poen više od Martina Lokandre iz Švedske, ruskih igrača Stanislava Mikeeva i Mikaila Ivanova, Novaka Čabarkape i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.