Nemci pronašli krivca za ispadanje sa EP - To je Srpkinja!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci pronašli krivca za ispadanje sa EP - To je Srpkinja!

Naravno, pogađate da je u pitanju Ana Ivanović.

Kao i uvek kada se radi o neuspehu (za Nemce je svakako neuspeh ispadanje u polufinalu nekog takmičenja) mediji rade na pronalaženju krivaca.

Sada su uspeli da ga pronađu u srpskoj teniserki Ani Ivanović.

Ana je ove godine ispala u prvom kolu Vimbldona, svi su zbog toga okrivili Bastijana Švajnštajgera, a na drugoj strani Nemci nisu uspeli da dođu do finala na EP pa su zbog toga okrivili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Anu Ivanović.

"Švajnštajger je fudbal potisnuo u drugi plan, a za sve je kriva fatalna Ana. Bastijan danas nije senka igrača od pre dve godine, koji je sa Nemačkom osvojio titulu svetskog prvaka. On je toliko zaljubljen u Anu da je na opremi nosio čak i srpsku zastavu", pišu tamošnji mediji.

"Bastijan je na EP došao posle teške sezone u Mančester junajtedu. On je za Junajted odigrao 18 utakmica i postigao jedan gol. Cele sezone je imao problema sa povredama, a više se pisalo o njegovoj predstojećoj svadbi sa Anom, nego o fudbalu", može se pronaći u medijima u Nemačkoj.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.