Nemci Hrvatima kradu mladog reprezentativca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2021, 13:39

Nemci Hrvatima "kradu" mladog reprezentativca

Nekadašnji mladi fudbalski reprezentativac Hrvatske Borna Sosa rekao je da postoji mogućnost da zaigra za reprezentaciju Nemačke, preneo je danas portal Index.hr.

"Da, postoji mogućnost", rekao je Sosa nakon jučerašnjeg meča Štutgarta i Augzburga.

Nemački mediji su juče preneli da je Sosa po hitnom postupku dobio nemačke papire i da ga Joakim Lev vidi u nacionalnom timu na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Celu situaciju je prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i sam Sosa nakon jučerašnje pobede njegovog Štutgarta: "Čuo sam se s direktorom reprezentacije Nemačke Oliverom Birhofom. Razgovarali smo o mojoj budućnosti ako budem zaigrao za Nemačku", rekao je 23-godišnji fudbaler.

Sosa je ove sezone u dresu Štutgarta upisao deset asistencija na 26 utakmica.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hrvat potvrdio da je blizu nastupa za Nemačku

Izvor: B92, 08.Maj.2021

Nekadašnji mladi fudbalski reprezentativac Hrvatske Borna Sosa rekao je da postoji mogućnost da zaigra za reprezentaciju Nemačke, preneo jeportal Index.hr..."Da, postoji mogućnost", rekao je Sosa nakon meča Štutgarta i Augzburga...Nemački mediji su preneli da je Sosa po hitnom postupku dobio nemačke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.