Izvor: Beta, 05.Maj.2014, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemam komentar, Sloboda svakih mesec dana preti

BEOGRAD, 5. maja 2014. (Beta) - Predsednik Zajednice fudbalskih prvoligaša Zvezda Terzić rekao je u ponedeljak da nema komentar na pretnje užičke Slobode da će istupiti iz lige, ali je kazao da taj klub ima pravo da traži njegovu smenu.

"S obzirom da to dolazi od Slobode, koja svakih mesec dana piše saopštenja i preti istupanjem iz lige, nemam komentar", rekao je Terzić agenciji Beta.

Sloboda je u ponedeljak saopštila da će razmotriti da li će nastaviti takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u Super ligi Srbije zbog navodnih neregularnosti. Klub iz Užica zatražio je i smenu Terzića kao najodgovornijeg za regularnost i zatražio je sazivanje sednice Odbora za hitna pitanja Zajednice.

"Mi smo još jutros zakazali sednicu za prekosutra (sreda). Sloboda ima legitimno pravo da pokrene bilo koju inicijativu. To je sve u skladu s propisima i demokratskim načelima", rekao je Terzić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.