Nemački velikani stali u red za Rominog vunderkinda, nisu i jedini!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački velikani stali u red za Rominog vunderkinda, nisu i jedini!

Hoće li Rimljani popustiti?

Roma bi uskoro ponovo mogla da zaradi veliki novac.

Nakon što je Liverpul "razbio kasu" i izdvojio rekordnu sumu za Alisona, "Vučica" je sada u prilici da zaradi još 60 miliona evra.

Naime, prema pisanjima Korijere delo Sporta, nemački velikani Bajern Minhen i Borusija Dortmund ozbiljno razmatraju mogućnost da dovedu talentovanog napadača Čengiza Undera kojeg Rimljani cene na upravo 60 miliona evropskih novčanica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Euzebio Di Frančesko ga je ove sezone dosta rotirao, ali je Under ipak uspeo da ostavi zapažen trag postigavši dva gola i upisavši četiri asistencije na osam nastupa.

Nema sumnje da je u pitanju fudbaler od kojeg se može zaraditi ogromna suma novca, stidljivo se spominju i Arsenal, Siti...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.