Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 04:14

Nemačka stekla prednost: Raoniću zakazao ritern protiv Štrufa

Uzdaju se Kanađani u Šapovalova

Jan-Lenard Štruf je u premijernom nastupu na ATP kupu uhvatio Miloša Raonića na spavanju. Igra nerava pripala je Nemcu. Slovio je kanadski as za favorita, imao je tradiciju na svojoj strani, ali je poklekao u dva seta kroz taj-brejkove (7:6, 7:6).

Miloš Raonić išao je na skraćivanje poena. Nije Raonić ljubitelj dugih razmena, a svestan je bio i da ga potencijalno očekuje dubl, pa je samim tim želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što manje vremena da provede na terenu. Okršaj igrača čija se igra bazira na servisu u neku ruku očekivano je u oba seta otišao u taj-brejk.

On. Point. ????@milosraonic | #CANGER | #ATPCup pic.twitter.com/h06hBGQOeA

Beton je podloga Miloša Raonića, na njoj se oseća najkomfornije, što večeras i nije pokazao. Sjajno je servirao, ali mu se ruka skraćivala u presudnim trenucima – u taj-brejku. Štruf i Raonić su do ATP kupa dva puta setove uvodili u 13. gem i oba puta Raonić je bio taj koji se bolje snalazio. Ovoga puta to nije bio slučaj.

Loše je riternirao Miloš Raonić, nije smeštao lopte blizu osnovne linije i to ga je koštalo. U oba taj-brejka kao da je neko isključio Kanađaninu serviski režim. Ako se baci oko na satistiku, Štruf ni u jednom parametru nije odskočio, u većini su bili poravnati. Imao je kanadski teniser čak i više asova (15 naspram devet), ali sve to nije bilo dovoljno da se savlada Nemac.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.