Nemac suspendovan jer je iznajmio bob ruskom takmičaru

Izvor: Blic, 03.Mar.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemac suspendovan jer je iznajmio bob ruskom takmičaru

Nemačka bob federacija suspendovala je na godinu dana svog takmičara Manuela Maćatu, jer je iznajmio sanke Rusu Vladimiru Zubkovu, koji je osvojio dva zlata na Zimskim olimpijskm igrama u Sočiju.

Maćata, koji se nije kvalifikovao za ZOI u Sočiju, iznajmio je za novac svoje privatne sanke ruskom takmičaru, a Nemačka nije osvojila nijednu medalju u bobu na Igrama.

"Ova relativno stroga kazna za Maćatu mogla bi da bude prvi korak u odbrani nacionalnih interesa", kaže se u saopštenju Nemačke federacije.

Maćata je kažnjen i novčano sa 5.000 evra, "zbog štete koju je naneo interesima federacije".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemac suspendovan jer je iznajmio bob ruskom takmičaru

Izvor: Dzungla.org, 03.Mar.2014

Nemačka bob federacija suspendovala je na godinu dana svog takmičara Manuela Maćatu, jer je iznajmio sanke Rusu Vladimiru Zubkovu, koji je osvojio dva zlata na Zimskim olimpijskm igrama u Sočiju.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.