Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020, 10:39

Nema za Vernera, biće za Adamu i Nevesa

Tu je i Klopova lista za odstrel...

Najveća Liverpulova briga ovog proleća rešena je, Premijer liga se nastavlja, a to znači - biće titula posle ravno 30 godina! Bilo je bojazni u nekim momentima da bi sezona mogla da bude definitivno prekinuta, čak i poništena (nije manjkalo ni takvih takvih predloga), ali fudbal je pobedio na kraju i Redsi bi već u nedelju 21. juna mogli da naprave prvi od još dva potrebna koraka do 19. krune. Ukoliko u gradskom derbiju savladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Everton na Gudisonu...

Šampionske brige su, dakle, okončane, slavlja će biti, pa Jirgen Klop s mirom može da se posveti prelaznom roku i onome što ga čeka tokom leta i jeseni. Nemac je obrazlažući zbog čega nije kupio Tima Vernera (dogovorio se sa Čelsijem) otkrio da finansijska situacija na Enfildu nije sjajna, međutim to ne znači da neće biti aktivnosti na tržištu. Doduše, Liverpul neće dovoditi igrače pre nego što neke ne proda.

San u današnjem izdanju piše o Klopovoj nameri da angažuje dvojac iz Vulverhemptona Ruben Neves/Adama Traore za koji je navodno spreman da iskešira čak 110.000.000 funti! Pa kako sad to kad nije imao šezdesetak miliona za Vernera?!

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pomenuti novac, tvrdi San, Klop će pokušati da "namakne" prodajama između pet i sedam igrača u narednim mesecima. Svakako da nije idealan momenat da se izlazi na tržište, ali u Liverpulu već duže vreme planiraju da se reše nekolicine prvotimaca. Divok Origi, Adam Lalana, Dejan Lovren, Đerdan Šaćiri, Loris Karijus i Hari Vilson već imaju spakovane kofere. I tu nije kraj. Jirgen Klop polako gubi strpljenje sa Nabijem Keitom, u slučaju prave ponude i on bi dobio dozvolu za odlazak, dok su sudbine Žoržinja Vajnalduma i Marka Grujića prilično povezane. Holanđanin za sada odbija da potpiše novi ugovor (aktuelni mu ističe 2021) zbog čega bi mogao da se nađe na transfer listi. Ako se tako nešto dogodi postavlja se pitanje da li to menja status našeg internacionalca. Grujić jeste planiran za prodaju, međutim ako bi otišli i Keita i Vajnaldum nije isključeno da bi Srbin ipak ostao kao backup opcija.

Ruben Neves najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog. Portugalac odgovara ukusu Jirgena Klopa i Nemac to ne krije. Baš kao što ne krije simpatije prema Adami Traoreu za kog je nedavno rekao da "ponekad deluje kako je nemogue srušiti ga čak ni faulom".

Za sada je sve na nivou spekulacija. Osim liste za odstrel koja bi trebalo da popuni kasu na Enfildu...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.