Nema više prepreka za nemačku bombu, Humels pred promocijom!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više prepreka za nemačku "bombu", Humels pred promocijom!

Sve smo bliži velikom transferu.

Sinoć smo vam javili da je Borusija zainteresovana da u svoje redove vrati Matsa Humelsa, da je došlo do kontakta Dortmunda i Bajerna i da igrač ima želju da se vrati.

Podsetimo, štoper Mats Humels je napravio veliki fudbalski "zločin", prešao je iz Borusije u Bajern iz Minhena nakon što je osvojio srca navijača žuto-crnih.

Da bi mogao da se vrati prenosi "Bild", sutra ujutru (nedelja) je spremna priča da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će Humels potpisati za Borusiju gde je prihvatio smanjenje plate, sa 12 miliona godišnje dobiće manje od 10 miliona, a da će transfer iznositi 20 miliona evra, plus bonusi.

Niko Kovač je rekao da nema ništa protiv, a i čelnici Bajerna zbog nešto slabijih njegovih igara ove godine i zbog uštede od 12 miliona godišnje su odlučili da ga prodaju.

Dakle, veoma smo blizu najveće nemačke transfer "bombe".

Humels ima 30 godina, završio je sa reprezentacijom Nemačke za koju je odigrao 70 mečeva, a tokom svoje karijere je igrao samo za dva tima, Bajern i Borusiju.

Zanimljivo, biće mu ovo treći transfer iz jednog u drugi tim, prvo je prešao iz Bajerna u Borusiju, potom u suprotnom pravcu, da bi sad mogao ponovo da iz Bajerna pređe u Borusiju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Frka u Dortmundu: Navijače ne žele Humelsa (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2019, 17:44

Bajern i Dortmund su se dogovorili za obeštećenje od 20.000.000 evra, Mats Humels je pristao na smanjenu godišnju platu od 9.500.000 evra (u Bajernu ima 12.000.000), ali povratnički transfer iskusnog štopera u Borusiju izgleda neće ići tako glatko kako su planirali nemački giganti. Navijači...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.