Nema ništa od rastanka, Murinjo ostaje u Realu do 2014!

Izvor: Blic, 21.Apr.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema ništa od rastanka, Murinjo ostaje u Realu do 2014!

Ako je vest koju je u subotu objavio madridski dnevnik "El mundo" tačna, Žoze Murinjo ostaće na klupi Real Madrida do 2014.

List, pozivajući se na "svoje izvore", tvrdi da je Portugalac pre mesec dana potpisao novi ugovor posle pregovora koje su vodili njegov agent Žoze Mendes i generalni direktor Reala Hose Anhel Sančes.

O uslovima novog ugovora nema informacija, ali se navodi da su svim njegovim saradnicima podignute plate.

Murinjo ostaje trener/menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa svim ovlašćenjima u sportskom sektoru.

Povezane vesti: Klemente kao i Murinjo, neće pred novinare Murinjo po 43. put izbegao novinare Karanka u Murinjovom stilu: 80.000 ljudi je videlo sudijsku krađu! Murinjo odbio da priča sa novinarima, Pepe hteo da se obračuna sa sudijom! Murinjo: Tužan sam i miran, Mesi je trebalo da dobije crveni karton

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.