Nema golmanske solidarnosti, Alison napao kolegu!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 16:07

Nema golmanske solidarnosti, Alison napao kolegu!

"Mersisajd" derbi i dalje u mislima "redsa".

Liverpul se sprema za sutrašnje kolo PL. U goste dolazi Vest Hem koji će biti bez Mikela Antonia, dok će "redsi" imati šarenoliku odbranu.

Posle povreda Van Dajka a potom i Fabinjo, jedino je Džo Gomez siguran pozadi. Očekuje se da će Klop dati priliku 23-godišnjem Filipsu pored engleskog reprezentativca.

Potez Džordana Pikforda, to jest nemili start nad Van Dajkom, koji može odrediti sezonu Liverpula je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još uvek aktuelan. Vajnaldum i Adrijan nisu mogli da razumeju potez engleskog čuvara mreže, Holanđanin je čak rekao da Pikford glupo odreagovao.

Usledile su i pretnje navijača prema golmanu Evertona, a kritikama se pridružio i Alison.

"Svaki golman ima svoj način igre, drugačije se kreće, ali u toj situaciji 100% to nije bio neophodan potez. Ali misleći šta ja imam na umu kada sam u sličnoj situaciji, idem do kraja da završim situaciji, ako idem meko znam da protivnik može dati gol. Svako ima svoj način istrčavanja. Ne slažem se kako je Pikford to uradio, svi su to mogli da vide, bio je to nepotreban potez", izjavio je Alison za svog kolegu.

Everton i Liverpul su izjednačeni na vrhu tabele sa po 13 bodova, "redsi" dočekuju Vest Hem u 7. kolu dok "karamele" gostuju Njukaslu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.