Nema čekanja - Đukić baca novajliju u vatru! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema čekanja - Đukić baca novajliju u vatru! (SASTAVI)

Fudbalere Partizana od 18 časova očekuje četvrta kontrolna utakmica u sklopu priprema za nastupajuću sezonu, a slobodno se može reći da će duel sa Kopenhagenom biti najveći ispit do sada.

Šampion Srbije za manje od dve nedelje igra prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona zbog čega će današnja kontrolna utakmica sa Kopenhagenom imati poseban značaj.

Crno-beli će trenutnu formu testirati protiv aktuelnog šampion Danske koji bi u daljim fazama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalifikacija za Ligu šampiona mogao da bude rival Partizana.

Trener Miroslav Đukić ponovo će na teren poslati dve različite postave koje će igrati po poluvreme, s tom razlikom što je došlo do određenih rokada u odnosu na duel sa Kapfenbergerom.

Šansu da igra dobiće Danilo Pantić koji je zbog zdravstvenih problema propustio prethodnu utakmicu, a u timu neće biti golmana Nemanje Stevanovića i Đorđa Lazovića.

Leandre Tavamba neće igrati danas, a svakako da je najznačajnija vest ta da je novajlija Nemanja Miletić u "protokolu" za utakmicu i da će igrati drugo poluvreme.

Partizan (1. poluvreme): Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Janković, Everton, Kosović, Đuričković, Mihajlović, Jovanović.

Partizan (2. poluvreme): Jovičić, N. Miletić, Marković, Bošnjak, Munir, Radin, Marjanović, A. Stevanović, Ilić, Pantić, Đilas;

Kopenhagen: 1 Andersen, 2 Hogli, 3 Bengtsson, 5 Johansson, 6 kvist, 14 Thomsen, 16 Gregus, 17 Kusk, 20 Boilesen, 23 Pavlović, 28 Sotiriou.

Utakmica se igra na stadionu u Odrancima, a početak je zakazan za 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN IGRA PROTIV KOPENHAGENA: Pratite prenos utakmice (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2017

Fudbaleri Partizana igraju prijateljski meč protiv ekipe Kopenhagena na pripremama u Sloveniji.. Kopenhagen, inače šampion Danske, prošle sezone je nastupao u Ligi šampiona, tako da predstavlja pravu proveru za crno-bele.. Partizan će na ovom meču igrati bez Uroša Đurđevića i Leonarda, koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Bivši Zvezdin trener oslabio Budućnost pred duel sa Partizanom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2017

Prvi rival Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona biće podgorička Budućnost, koja će u taj duel ući oslabljena pošto je ostala bez jednog od najboljih igrača...Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović, koji je nedavno postao šef stručnog štaba ruskog Arsenala iz Tule, odlučio je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.