Neki novi momenti, Mesi poslušao Setijena?

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neki novi momenti, Mesi poslušao Setijena?

Ovo se ne dešava često...

Novi trener Barselone Kike Setijen će u Kupu kralja gostovati Ibici, pa je novinare zanimalo hoće li odmarati pojedine prvotimce.

Naročito se to odnosilo na Lea Mesija, ali španski stručnjak je imao spreman odgovor.

"Svima je jasno ko je Leo Mesi i šta predstavlja za Barselonu. Kada želim nešto od svojih igrača, trudim se da ih ubedim da je to najbolje za njih, a ne da ih nateram na nešto. Na kraju me uglavnom i poslušaju", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kazao je Setijen.

Čini se da je Mesija ubedio, pa ga je ostavio u Barseloni kako bi se pripremio za nastavak sezone.

Nije tajna da Mesi ima ogroman uticaj na Nou Kampu kada su u pitanju sportska pitanja, uprava često traži "aminovanje" od Argentinca kada planiraju neko pojačanje, te su situacije u kojima nije u postavi zaista retke.

The 1️⃣8️⃣ for the trip to face @ibizaud_en in the Copa del Rey! pic.twitter.com/ehJfrAAS93

— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 21, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.