Nekadašnji igrač Vulverhemptona preminuo u 46. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 22:25

Nekadašnji igrač Vulverhemptona preminuo u 46. godini

Igrao i za gradskog rivala.

Bivši napadač Koventrija i Vulverhemptona, Sedrik Rusel, preminuo je u 46. godini od posledica srčanog udara.

Nekadašnji reprezentativac Belgije, za koju je nastupio tri puta, bio je saigrač legendarnom centarforu Robiju Kinu u Koventriju, u kojem su činili tandem u sezoni 1999/2000.

Potom je u februaru 2001. prešao u komšijski Vuvlerhempton, u kojem je proveo 18 meseci pre povratka u Belgiju, gde je zaigrao za Mons. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

"Naša legenda i ambasador kluba, Sedrik Rusel, preminuo je ove subote. Klub je skrhan ovom vešću i šalje izraze najdubljeg saučešća njegovoj porodici i voljenima. Ti si obeležio našu istoriju".

Rusel je igrao za nekoliko belgijskih klubova, a nastupao je i u Rusiji, Holandiji, Italiji i na Kipru. Povodom njegove smrti oglasio se i Koventri. "Naša srca su usmerena prema porodici i prijateljima Sedrika Rusela"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.