Nekada protiv Real Madrida, a danas kao penzosi FOTO

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada protiv Real Madrida, a danas kao "penzosi" FOTO

Jedna od "najskupljih" fotografija ovog leta. Na plaži zajedno: Saša Ilić, Andrija Delibašić, Danko Lazović i Srđan Radonjić.

Nekada su zajedno igrali u Partizanu, vojevali mnoge teške bitke. A danas... danas uživaju u "penzionerskim danima".

Saša Ilić i Andrija Delibašić su učestvovali u prvom pohodu Partizana u Ligi šampiona 2003. godine, a na leto te godine iz kluba je otišao tada mladić Danko Lazović. Ali, sva trojica su ostala veliki prijatelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nerazdvojni.

Foto: MN Press/arhiva Delibašić i Taribo Vest (2003. godine).

Iako najstariji od trojice, Saša Ilić je najduže igrao. Sve do proletos, kada je odlučio da "svira kraj", a navijači Partizana mu priredili spektakularan oproštaj po ludom nevremenu u Beogradu.

Delibašić se po prekidu aktivne karijere posvetio trenerskom poslu, bio je i u stručnom štabu Partizana dok je Ilić još bio aktivan igrač.

Danko Lazović, koji je u tri navrata nosio dres Partizana, odlučio je da završi aktivnu igračku karijeru prošle godine, u svojoj 35.

Njih trojica su ukupno dali 261 gol u dresu Partizana (u prvenstvenim, kup utakmicama i u evropskim takmičenjima).

Foto: MN Press

Sada kao fudbalski "penzioneri" provode mirne dane, prisećaju se karijera i sunčaju se na crnogorskom primorju, gde im je domaćin Nikšićanin Delibašić.

Sa njima je još jedan partizanovac, nekadašnji napadač, 38-godipnji Podgoričanin Srđan Radonjić, koji je nosio dres Partizana od 2004. do 2007. godine.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU SA PLAŽE

⚽️ pic.twitter.com/XCNHXKG3Px

— Andrija Delibasic (@delibasic2323) July 23, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.