Nekad bio DERBI: Levandovski opet uništio Šalke

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekad bio DERBI: Levandovski opet uništio Šalke

Dva gola Roberta Levandovskog prošlog vikenda nisu bila dovoljna Bajernu za pobedu protiv Herte, ali het-trik Poljaka u subotu doneo je trijumf Bavarcima protiv Šalkea!

Posle kiksa na startu sezone i 2:2 sa Hertom, Bajern je sve ispravio u derbiju protiv Šalkea u Gelzekirhenu.

Šampion Nemačke ubedljivo je savladao "rudare" u derbiju 2. kola Bundes lige u kojem smo videli debi Kutinja i Perišića za Bavarce, jedan dosuđeni i dva nedosuđena jedanaesterca i HET-TRIK >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sjajnog Roberta Levandovskog!

Svih PET golova Bajerna u novoj sezoni postigao je poljski napadač, protiv Herte po jedan iz penala i igre, a protiv Šalkea po jedan iz penala, slobodnog udarca i igre.

ŠALKE - LEVANDOVSKI 0:3 (0:1)

/Levandovski 20 penal, 50, 75/

Levandovski je postigao ukupno 16 golova u mečevima protiv Šalkea. Ekipi iz Gelzekirhena više golova od Poljaka postigao je samo legendarni Gerd Miler - 18...

Šalke nije uspeo da postigne ni utešni gol, nije to nije pošlo za rukom ni Matiji Nastasiću u finišu meča kada je pokušao da obavi posao svojih saigrača iz napada, tako da "rudari" čekaju još prvi gol u sezoni.

Bavarci su u subotu nastavili fenomenalan niz na gostovanjima u Gelzekirhenu, gde nisu poraženi u poslednjih 19 mečeva. Poslednji put Šalke je slavio davne 2010. godine.

Opširnije o ovoj utakmici čitajte na portalu naših kolega iz Banjaluke, Mondo.ba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.