Nejmarov tata preti: Odvešću sina iz Barselone!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmarov tata preti: Odvešću sina iz Barselone!

"Ne želim da koristim reč 'progon', ali ako nemamo komfornu situaciju ne možemo da ostanemo ovde", kaže glava porodice

Kapiten Brazila Nejmar napustiće Barselonu ukoliko španske vlasti nastave da istražuju transfer iz Santosa, najavio je njegov otac Nejmar senior.

Dolazak Brazilca u leto 2013. godine nalazi se pod sumnjom zbog utaje poreza, što istražuju i Španija i Brazil.

"Pričamo sa klubom oko produžetka ugovora, ali još čekamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da rešimo neke stvari. Imamo neizvesnost oko poreza, radili smo časno i potrebno nam je da Španija prihvati tu situaciju. Teško nam je jer smo napadnuti sa više strana. Ne želimo da boravimo u Španiji tri, četiri, pet ili 10 godina i onda iznenada dobijemo ovakvu situaciju", rekao je Nejmar senior za Marku.

Prema njegovim rečima od velike važnosti je da Nejmar zadrži pozitivan imidž širom sveta, a pogotovo u domovini.

"Nejmar je brend koji posluje još od 2006. godine i želimo da radimo samo ispravne stvari. Nepravedno je da nam se ove stvari dešavaju, koje nas čine nesigurnim i nelazgodnim. Ne želim da koristim reč 'progon', ali ako nemamo komfornu situaciju ne možemo da ostanemo ovde", zaključio je Nejmarov otac.

Podsetimo, Mančester Junajted je minulog leta pokazao interesovanje za Nejmara.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar ne zatvara vrata odlasku iz Barse!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2015

Razlog je dobro poznat - porez!..Otac talentovanog fudbalera ističe da je njegov sin spreman za produžetak ugovora sa katalonskim gigantom, ali da je potrebno pre svega rešiti pojedine stvari...On pod time misli na probleme sa porezom, na koje je naleteo i Mesi, zbog čega je bio pod velikim udarom...Nejmarov...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.