Nejmar spreman da se izvini bivšem treneru Santosa

Izvor: Blic, 18.Okt.2010, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar spreman da se izvini bivšem treneru Santosa

Santosov superstar Nejmar priznao je da se oseća krivim za otkaz trenera Dorivala Žuniora nakon sukoba između njih dvojice tokom meča sa Gvaranijem.

Supertalentovani fudbaler je prošlog meseca reagovao kao razmaženo derište nakon Dorivalove odluke da mu ne ustupi izvođenje najstrože kazne.

Usledila je rasprava pored aut linije, a 18-godišnji napadač je iz revolta do kraja utakmice odbijao da doda loptu.

Iako se lucidni dribler izvinio posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog svog ponašanja, Dorival ga nije uvrstio za sledeći meč protiv Sao Paula, a to se nije svidelo čelnicima Santosa koji su zaštitili Nejmara i uručili treneru otkaz.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na svetu je svestan svoje greške i tvrdi da mu je krivo što je svojim ponašanjem oterao iskusnog stručnjaka.

"Jako mi je teško zbog Dorivalovog odlaska. On mi je proteklih osam meseci bio kao otac. Brinuo je za mene, dao mi je potpunu slobodu i priliku da uživam. Zaista sam puno voleo Dorivala", rekao je Nejmar koji je postao svestan šta je uradio nakon što je došao kući i zatekao roditelje uplakane.

"Bio sam posramljen nakon meča sa Gvaranijem. Majka i otac su bili uplakani, bilo mi je veoma teško. Majka mi je rekla da ja nisam njen sin, da me nije tako vaspitala i da želi njenog Žuninja (Nejmarovo ime u porodičnom domu) nazad", rekao je Nejmar.

Tinejdžer je otkrio da će u znak izvinjenja zagrliti Dorivala prvom prilikom, ali sigurno je da novom treneru Atletika iz Mineira neće biti lakše nakon tog susreta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.