Nejmar se vraća treninzima u nedelju

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar se vraća treninzima u nedelju

Brazilski ofanzivac Nejmar vratiće se treninzima u nedelju posle povrede i operacije stopala.

Kako je saopšteno iz Pari sen Žermena, njihov fudbaler će nastaviti sa treninzima, kako bi se što pre vratio u formu i pripremio za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Nejmar je povredio metatarzalnu kost 25. februara, a potom je otputovao u Brazil, gde je i operisan. Usledila je pauza od dva meseca, tokom koje su fudbaleri Pari sen Žermena osvojili titulu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Kup Francuske.

"Današnje provere su pokazale zadovoljavajuću konsolidaciju lezije pete metatarzalne kosti", saopšteno je iz PSŽ.

Očekuje se da Nejmar bude na "Parku prinčeva" u subotu, kada će PSŽ u pretposlednjem kolu Lige 1 igrati protiv Rena, i kada će im biti uručen trofej šampiona.

Povratak Nejmara je dobra vest za brazilsku reprezentaciju, koja će igrati na SP u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom.

Medical tests have confirmed that @neymarjr's fractured fifth metatarsal in his right foot has healed satisfactorily. The player will begin ball work tomorrow on the Ooredoo Training Centre pitch. pic.twitter.com/Kekv4kwgTW

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.