Nejmar održao oproštajni govor: Ide u Barselonu!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar održao oproštajni govor: Ide u Barselonu!

Brazilac će najkasnije u ponedeljak potpisati petogodišnji ugovor sa katalonskim klubom, a po sezoni će zarađivati sedam miliona evra

Potpis u ponedeljak: Nejmar će se protiv Flamenga oprostiti od dresa Santosa

 

Fudbaler Santosa Nejmar pozdravio se danas sa saigračima govorom na treningu, ali još nije poznato u kom klubu će nastaviti karijeru.

 

Potpresednik Santosa Onilio Rodriges potvrdio je juče da je klub dobio ponude >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za Nejmara od Barselone i Real Marida, kao i da je igraču prepušteno da izabere za koji tim želi da zaigra.

 

Nejmar će sutra na utakmici protiv Flamenga verovatno odigrati svoj poslednji meč, nakon čega će doneti konačnu odluku za koju ekipu će da zaigra.

 

Ovaj 21-godišnji napadač rekao je da sa porodicom želi da razmotri ponude, kao i da ne želi da žuri pri donošenju konačne odluke.

 

Istovremeno, španski mediji tvrde da su Santos i Barselona posle tri sata pregovora postigli dogovor i da je Nejmar najkasnije u ponedeljak potpisati petogodišnji ugovor sa katalonskim klubom, a po sezoni će zarađivati sedam miliona evra.

 

Nejmar je u dresu Santosa na 102 utakmice postigao 54 gola, a po ugovoru sa brazilskom ekipom me je ostalo joss godinu dana.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.