Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar donio Brazilu prvo zlato u istoriji

Fudbaleri Brazila prvi put u istoriji postali su olimpijski šampioni, pošto su sinoć u finalu Igara u Riju savladali Njemačku 5: 4 - 11 nakon izvođenja penala.

Junak Brazilaca bio je kapiten Nejmar, koji je u regularnom dijelu postigao fantastičan pogodak iz slobodnog udarca, a potom u penal seriji pogodio odlučujući peti udarac.

Brazil je prethodno imao tri srebra i dvije bronze.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok u Brazilu: Nejmar više neće da bude kapiten?!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2016

"Imam poruku za novog selektora: Od ovog trenutka možeš da tražiš novog kapitena"..Brazil slavi! Konačno, po prvi put u istoriji modernog olimpizma, najfudbalskija nacija uspela je da se okiti zlatom na Olimpijskim igrama! Do velikog uspeha na popularnoj Marakani u velikom finalu protiv Nemačke,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.