Nejmar: Ova pobeda, šlag na torti

Izvor: B92, 01.Jul.2013, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Ova pobeda, šlag na torti

Najbolji igrač Kupa konfederacija Brazilac Nejmar rekao je da nije očekivao tako dominatnu igru i pobedu svoga tima u finalu protiv Španije.

Brazil je na "Marakani" savladao aktuelne evropske i svetske šampione sa 3:0, golovima Freda, koji je bio dvostruki strelac, i Nejmara i treći put uzastopno, a četvrti ukupno, trijumfovao na mini Mondijalu.

Odigrali smo veoma dobro, čak i bolje nego što smo očekivali. Srećni smo zbog uspeha. Zadovoljan sam kako smo završili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovo takmičenje, pobeda nad Španijom je kao šlag na torti. Svi vole da igraju odlučujuće utakmice, posebno kada na drugoj strani imate najbolji tim na svetu“, rekao je Nejmar brazilskim medijima.

Selektor Brazilaca Luis Felipe Skolari rekao je da je zadovoljan igrom protiv Španaca i upozorio da će sledeće godina na Svetskom prvenstvu biti mnogo teže.

Svesni smo da ovaj meč nije ni blizu onoga kako bi trebalo da igramo i šta nas očekuje sledeće godine. Biće mnogo teže. Imali smo podršku navijača, kako na stadionu, tako i van njega, a pobeda će nam doneti još bolju atmosferu u reprezentaciji“, rekao je Skolari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar: Ova pobeda, šlag na torti

Izvor: B92, 01.Jul.2013

Najbolji igrač Kupa konfederacija Brazilac Nejmar rekao je da nije očekivao tako dominatnu igru i pobedu svoga tima u finalu protiv Španije...Brazil je na "Marakani" savladao aktuelne evropske i svetske šampione sa 3:0, golovima Freda, koji je bio dvostruki strelac, i Nejmara i treći put uzastopno,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.