Nedved demantovao da se vraća u Juventus

Izvor: RTS, 15.Okt.2009, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedved demantovao da se vraća u Juventus

Nekadašnji češki reprezentativac Pavel Nedved demantovao je glasine da je odlučio da se vrati profesionalnom fudbalu i da namerava ponovo da zaigra za italijanski Juventus, čiji je dres nosio od 2001. do 2009. godine.

Nedveda su, naime, navijači torinskog kluba nedavno videli kako u centru Torina pije kafu sa sportskim direktorom crno-belih Ćirom Ferarom i zaključili da je 37-godišnji Čeh odlučio da se reaktivira u Juventusu.

"Nisam ni pomislio da se vraćam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbalu. U Torino sam došao da obiđem stare prijatelje i verujem da ću uspeti da pogledam neki meč Juventusa", kratko je izjavio Nedved.

Češki as je u maju ove godine objavio da je posle 19 godina profesionalnog bavljenja fudbalom odlučio da završi karijeru. On je, osim za Juventus, nastupao i za Lacio i praške klubove Duklu i Spartu. Za reprezentaciju Češke odigrao je 91 utakmicu i postigao 18 golova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.