Nedved: Ronaldo se vraća i ostaje sa nama

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 22:19

Nedved: Ronaldo se vraća i ostaje sa nama

Pavel Nedved, potpredsednik Juventusa, poručio je da će Kristijano Ronaldo ostati u redovima Stare Dame.

Mnogo je bilo nedoumica oko toga šta će biti sledeći potez u karijeri Portugalca, ali za Nedveda tu nema dileme.

On je u izjavi za RAI poručio:

"Kristijano Ronaldo se vraća sa odmora, pozvan je da dođe 26. jula. I on će ostati sa nama".

Nedved je pričao i o drugim planovima u prelaznom roku.

"Šta će biti sa novim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovorom za Dibalu? Ne bih rekao da su odnosi zahladneli, ide sve po planu. Naš direktor Čerubini će uskoro biti nazad u Torinu, biće susret da Dibalinim menadžerom".

Čak ie i tako prekaljen borac poput Đorđa Kjelinija, koji je ovenčan titulom prvaka Evrope sa Italijom, u poziciji da čeka na produžetak saradnje.

"On je na odmoru. Pričali smo, rekli smo da je bitno da mu damo vremena da se oporavi i onda ćemo o svemu pričati mirno".

Juventus je u prijateljskom meču pobedio Ćezenu sa 3:1, bila je to druga pobeda trenera Masimilijana Alegrija po povratku.

"Alegri je sa svim saradnicima imao veliku želju opet da radi. Imao je pauzu od dve godine, želeo je da se vrati i nadamo se da će pobeđivati kao ranije. Da li će imati teškoću zbog Ronalda i Dibale? Zadovoljstvo je imati takvu dvojicu igrača, Maks, koji ima mnogo iskustva, već zna kako ćemo igrati. Sada nisu još na okupu, pa to vreme koristi da unapredi neke mlađe igrače", zaključio je Nedved.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEDVED SAOPŠTIO VAŽNU VEST: Poznato je da li Ronaldo ostaje u Juventusu!

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2021

Ceo fudbalski svet razmišlja o potencijalnom transferu. Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta se nalazi na odmoru. Očekuje se da će se Kristijano Ronaldo uskoro priključiti ekspediciji ‘Stare dame’ na pripremama za novu sezonu. –Kristijano će se vratiti u klupsku bazu u ponedeljak....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.