Nedović za Blic: Bogdan će biti spreman, vidimo se na dočeku

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović za "Blic": Bogdan će biti spreman, vidimo se na dočeku

Eksplozivni plej mogao bi da bude kec iz rukava selektora Aleksandra Đorđevića na Evropskom šampionatu. Uoči puta za Berlin, Nemanja Nedović imao je posebnu poruku.

- Vidimo se na dočeku, to nam je cilj - zakazao je Nedović prvo sledeće viđanje za 21. septembar, dan posle finalne borbe.

Osvajanje svetskog srebra ste propustili zbog povrede, šta će “orlovi” dobiti novo sa vama u timu?

- Motiv je postajao od kada sam dobio poziv, sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi je bilo teško prošlog leta kada nisam bio sa ekipom. Potrudiću se da pomognem koliko mogu i da unesem energiju u ekipu. Imamo sjajan tim, 12 izuzetno kvalitetnih igrača i dugačku klupu, što je jako bitno na ovakvim prvenstvima. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, pa smo optimisti sa razlogom.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.