Nedović obrazložio svoj stav o nastavku sezone

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 22:32

Nedović obrazložio svoj stav o nastavku sezone

Nemanja Nedović, košarkaš Armanija iz Milana, napisao je na zvaničnom Tviter nalogu svoj stav povodom eventualnog nastavka sezone 2019/2020.

Evroliga će 24. maja doneti odluku o tome da li će se sezona nastaviti ili ne, a Nedović je na Tviteru šta misli o tome ako odluka bude bila da se igra.

"Evo kako gledam na celu situaciju – ili ćemo imati mesec dana (verovatno) loše košarke i mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problema ili ćemo imati sezonu 2020/2021 u kojoj ćemo gledati najbolju košarku. To je samo moje mišljenje", napisao je Nedović.

Jedan od navijača mu je napisao da postoji rizik od eventualnog drugog talasa na jesen. Na to mu je Nedović odgovorio: "Jedva sam preživeo prvi talas, ne razmišljam o drugom (smeh). Molim na malo veći optimizam".

Nedović je odgovorio i na komentar navijača koji je napisao da samo želi da se vrati košarka, pa makar i da je na pionirskom nivou.

"Onda ste sebični. Nađe se lako druga zabava za jun i jul", napisao je Nedović.

Nedović i Milano sigurno neće igrati košarku ovog leta u Italiji jer je Palakanestro završen bez šampiona, a da li će u Evroligi nastupati videćemo za nekoliko dana kada odluka bude bila donesena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MESEC DANA LOŠE KOŠARKE ILI ONO NAJBOLJE: Srpski as izneo stav o nastavku sezone posle korone

Izvor: Kurir, 21.Maj.2020

Košarkaš Armanija iz Milana Nemanja Nedović, napisao je svoj stav povodom eventualnog nastavka sezone 2019/2020, koja je u martu prekinuda zbog pandemije koronavirusa

Nastavak na Kurir...

Bolje je biti spreman za narednu sezonu, nego imati mesec dana loše košarke

Izvor: RTS, 22.Maj.2020, 10:31

Srpski košarkaš Nemanja Nedović priključio se igračima Evrolige koji smatraju da je bolje otkazati ovu, prekinutu sezonu i potpuno spreman dočati narednu. . Dok svi, i navijači i igrači, sa nestrpljenjem čekaju odluku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.