Nedović na operaciji

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović na operaciji

Nemanja Nedović će morati na intervenciju lekara.

Srpski košarkaš koji je prilično rano otpao sa spiska Aleksandra Đorđevića, pre nego što je bilo ko očekivao, Nemanja Nedović, moraće na operaciju.

Njegov klub Olimpija Milano je obavestio javnost da će Nedović na operaciju čišćenja meniskusa.

Koliko će biti van terena?

Za sada nema informacija, ali je Nedović već počeo rehabilitaciju i u narednih nekoliko dana će biti poznato kada se vraća na teren.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neočekivanu pauzu, srpski košarkaš iskoristio za operaciju

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Neočekivanu letnju pauzu, Nemanja Nedović je odlučio da iskoristi za dugoročno rešavanje problema sa desnim kolenom. Bek milanske Olimpije, koji se nije našao na spisku Aleksandra Đorđevića, podvrgnut je artroskopskoj intervenciji i još nije poznato koliko će da pauzira, saopštio je italijanski...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.