Nedimović: Ovo je više od fudbala, pisaćemo UEFA

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 11:03

Nedimović: Ovo je više od fudbala, pisaćemo UEFA

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović gostovao je u Jutarnjem programu na Prva TV, gde je govorio na aktuelne teme.

Jedna od tema bila je to što je kosovska policija zabranila je klubovima iz FS KiM sve aktivnosti koje nisu u sistemu tzv. Kosova i zapretila hapšenjem funkcionera i igrača.

"Ništa luđe nisam čuo i nikad veći oblik diskriminacije Srba od strane kosovske policije. Mi smo uz regionalni savez, uz FS Kosova i Metohije. Ovo je osetljivo pitanje, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je više od fudbala. Ovde se igraju sa slobodom ljudi i odlučivanja. Moramo da imamo zajednički odgovor, a mi kao FSS ćemo datii podršku našimm klubovima. Sutra će se oglasiti FSS prema UEFA po tom pitanju. Ovo je osetvljivo životno i političko pitanje", rekao je Nedimović za Prva TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nedimović o planovima FSS, odnosu sa Piksijem i Džajićem

Izvor: B92, 09.Apr.2023

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović gostovao je na u Jutarnjem programu Prva TV, gde je govorio na aktuelne teme...Nedimović je govorio o svojim aktivnostima u FSS, o onome šta ga je zateklo, ali i o odnosu sa predsednikom FSS Draganom Džajićem i selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.