Neću da kopiram Đokovića

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neću da kopiram Đokovića"

Jedna od nada Australijanaca da bi trofej u Melburnu mogao da osvoji neki domaći igrač, pored Nika Kiriosa, je i Bernard Tomić, koji je u prvom kolu deklasirao Tomaža Belućija prepustivši mu samo sedam gemova u tri seta.

- Reklo bi se da sam u dobroj formi. Mislim da trenutno nema mnogo igrača iz Top 100 koji su u boljoj kondiciji od mene. Ima onih koji su na višim pozicijama od mene, ali sumnjam da su fizički spremniji od mene. Najvažnije je rasporediti snagu. Umem da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igram i agresivno, da diktiram tempo u meču - kazao je posle meča Australijanac hrvatskog porekla.

Tomić tvrdi da ne želi da liči na bilo koga već da ima svoju prepoznatljivu igru.

- Đoković, ali i Marej i Nadal su odlični sportisti, ali ne želim da ih kopiram. Najvažnije je da budem zadovoljan sam sobom. Oni igraju na jedan način, ja na drugi. Ja imam potpuno drugačije potrebe na terenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.