Nećete verovati ko je stao u odbranu Murinja!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2018, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati ko je stao u odbranu Murinja!

Portugalac je na udaru kritika, ali ima podršku jednog od svojih kolega.

Žoze Murinjo je izgubio šanse za tri trofeja ove sezone, iako je do kraja iste ostalo oko dva meseca.

Ovo se retko dešava Portugalcu, minule je zajedno sa Komjuniti Šildom osvojio tri trofeja, a sada ima priliku da osvoji samo FA kup.

U Premijer ligi kaska 16 bodova za vodećim Mančester Sitijem, u Liga Kupu su "Đavoli" ispali od Bristol Sitija, dok ih je pre par dana iz LŠ izbacila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sevilja.

Murinjo je na udaru kritika, za nešto više od godinu i po dana potrošio je 400 miliona evra, ali Mančester na igra kako se to od kluba takvog renomea očekuje, a ove sezone su izostali i rezultati.

Retko ko je pružio podršku "Posebnom" u ovim teškim trenucima, a jedan od tih ljudi je trener Arsenala Arsen Venger.

Poznato je da su Portugalac i Francuz često bili u sukobima, još dok je Murinjo sedeo na klupi Čelsija, "rat" se nastavio i kada je "Posebni" preuzeo Junajted, ali Venger se ipak saoseća sa kolegom, možda i zbog slične situacije u kojoj se nalazi.

Francuski stručnjak je takođe na udaru kritika, Arsenal je poput Junajteda ostao u igri za samo jedan trofej i to u takmičenju koje je Junajted minule sezone osvojio, Ligi Evrope.

"Podržaću svakog ko pati. Vaš posao je da svakog naterate da pati. I najveća patnja koju doživimo je zbog ciljeva koje postavimo sami sebi. Što se tiče ostalih, vole nas ili ne.

Znate šta je jedan čovek jednom rekao? Voljeni ste kada se rodite i kada umrete, a u međuvremenu morate da se snađete
", izjavio je Venger, mada je lukavo zaobišao da pomene Murinja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjova dugometražna odbrana posle LŠ, konferencija o kojoj bruji ostrvo!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2018

Portugalac u svom, ali opet malo drugačijem izdanju...Mančester junajted je ispao iz Lige šampiona i zbog toga su uznemireni svi navijači Sevilje, ali ne i Žoze Murinjo...Portugalac je na današnjoj konferenciji za medije uoči utakmice 1/4 finala FA kupa sa Brajtonom govorio veći deo vremena o...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.