Neće, hoće, neće... Ipak hoće – Kasano se penzionisao!

Izvor: RTS, 25.Jul.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće, hoće, neće... Ipak hoće – Kasano se penzionisao!

Iako je na početku prelaznog roka potpisao ugovor sa Veronom, potom rešio da se penzioniše, pa se predomislio, ćudljivi italijanski fudbaler Antonio Kasano ipak je rešio da se oprosti od aktivnog igranja fudbala!

Naime, popularni Fantantonio, ponovo je promenio svoju odluku i ponovo privukao pažnju fudbalske javnosti, pre svega u Italiji.
Podsetimo, on je prvo potpisao ugovor sa timom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz grada Romea i Julije 10. jula, da bi se prošle nedelje odlučio da ipak ode u penziju. Tek par sati nakon te odluke, ponovo se predomislio i navodno na nagovor supruge ipak odlučio da ostane u fudbalu još godinu dana i nosi žuto-plavi dres.
Ipak, danas je ponovo promenio odluku i odlučio da se definitivno povuče. Mada, znajući njegov temperament, sigurno nikad nije 100% sigurno... 
Veliki talenat italijanskog fudbala, koji, čini se, nikad nije ostvario svoj puni potencijal, u bogatoj karijeri nastupao je za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter i Parmu, i uslovno rečeno Veronu. 
Za seniorsku reprezentaciju Italije igrao je 39 puta i postigao 10 golova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.