Neće Srbija biti bez podrške u Bukureštu (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće Srbija biti bez podrške u Bukureštu (foto)

Stadion je pola časa pre početka meča počeo intenzivnije da se puni, a ispred velelepnog objekta u Bukureštu primetili smo i pristalice našeg nacionalnog tima.

Fudbalske reprezentacije Rumunije i Srbije odmeriće ovog nedeljnog popodneva snage u okviru 4. kola Grupe 4 Lige C u Ligi nacija.

Duel na "Nacionalnom stadionu" u Bukureštu mogao bi da bude odlučujući u borbi za prvo mesto u grupi, a "Orlovi" ulaze u meč sa manjim pritiskom jer imaju dva boda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više u odnosu na današnjeg rivala.

Stadion u Bukureštu počeo je da se puni intenzivno pola časa pre početka utakmice, a ispred ovog velelepnog zdanja primećene su i pristalice našeg državnog tima.

Evo kadrova sa "Nacionalnog satadiona". Utakmica počinje u 15 časova.

-

-

-

-

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROMOGLASAN APLAUZ ZA BOŽE PRAVDE! Evo kako su rumunski navijači pozdravili srpsku himnu pred meč Lige nacija! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 14.Okt.2018

Gotovo 50 hiljada navijača Rumunije ovacijama je pozdravilo intoniranje srpske himne na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Nastavak na Kurir...

Evo kako su Rumuni ispratili Srbe, narod koji najviše vole! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018

Ovo je zaista prijatno iznenađenje!..Reprezentacija Srbije večeras je remizirala u Rumuniji bez golova, u četvrtom kolu Lige nacija, a osim utiska da smo na terenu zaslužili i više od jednog boda, moramo vam preneti i još jedan, u vezi odnosa domaćih navijača i prema našem nacionalnom timu,...

Nastavak na Sportske.net...

Korićani čuvaju prvo mesto

Izvor: KGsport.info, 15.Okt.2018, 11:39

Ekipa Korićana zadržala je prednost od dva boda u odnosu na drugoplasiranu Mladost .. Nakon 10. kola Prve gradske lige Kragujevca nije došlo do promene u vrhu tabele. Trenutni lider, ekipa Korićana, kod kuće je pobedila 21. oktobar sa 2:1, a istim rezultatom drugoplasirana Mladost iz Pajazitova...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.