Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 20:17

Nebitči napravio iznenađenje u Turkmenistanu

Savladao je aktuelnog šampiona Altin Asir sa 1:0

Događaju se uvek iznenađenja u fudbalu, ne mora da znači da će favorit da slavi, zato i volimo ovu igru. I primer toga smo mogli da vidimo u Turkmenistanu gde je Nebitči uspeo da nadigra aktuelnog šampiona Altin Asir sa 1:0 i da na taj način nanese prvi poraz ovoj ekipi u sezoni.

Koliko je ovo iznenađenje govori i podatak da je Nebitči ove sezone veoma loš u defanzivi i da je u šest kola uzeo samo tri boda, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali je danas pripisao još tri i to jako vredna. Zlata vredna.

Jedini gol domaći tim postigao je u prvom poluvremenu, a do kraja Altin nije uspeo da se povrati u igru i dođe barem do boda.

U drugoj utakmici dana Energetik je dočekao Sagadam, ali su gosti uspeli da izvuku sva tri boda sa ove utakmice. Odlučujući momenat bio je u 70. minutu kada je Sagadam stigao do prednosti, a u ovako tesnom obračunu se samo čekalo ko će da postigne prvi gol i vrlo verovatno je bilo da će sa njim do pobede. Sagadam je to upravo uspeo da postigne i dođe do 11. boda. Ovo mu je treća vezana pobeda.

TURKMENISTAN - REZULTATI

Nebitči - Altin Asir 1:0 (1:0)

Energetik - Sagadam 0:1 (0:0)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.