Ne zna za poraz: Liverpul slavio u Lesteru

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zna za poraz: Liverpul slavio u Lesteru

Fudbaleri Liverpula ne znaju za poraz u ovoj sezoni Premijer lige. Ekipa Jirgena Klopa je ovoga puta slavila na gostovanju Lesteru rezultatom 2:1 u meču četvrtog kola engleskog prvenstva.

"Redsi" su sjajno otvorili meč i stigli do prednosti već u 10. minutu. Robertson je munjevito prošao po levoj strani, dodao loptu Maneu, koji je sa sedam-osam metara udaljenosti šutirao za vođstvo svog tima.

Gosti su do drugog gola došlu u 45. minutu kada je Milner izveo korner, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << posle koga se najbolje snašao Firmino i glavom loptu poslao u protivničku mrežu.

We've now won our opening four games of a @premierleague season for the first time. https://t.co/JlAkCqk4Ui

Prvi gol ove sezone Liverpul je primio u 63. minutu i to zahvaljujući gluposti golmana Alisona. Brazilac je uspeo da izgubi loptu isred svog gola i to zahvaljujući tome što je pokušao da dribla. Lopta je došla  do Medisona, koji je dodao Rašidu Gezalu, a Alžirac je šutirao za 2:1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.