Ne vredi, Barsi propao i drugi veliki plan!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne vredi, Barsi propao i drugi veliki plan!

Barselona ima velikih problema u ovom prelaznom roku, ponude se odbijaju kao na traci.

Nakon što je Liverpul definitivno odbio i poslednju ponudu za Kutinja, Barselona je morala da traži na drugoj strani.

Nejmar je otišao, moraju da mu pronađu zamenu ukoliko misle da se suprostave Real Madridu ove sezone u svim takmičenjima, a nakon Kutinja, Barsa se okrenula Osmanu Dembeleu.

Dembele je suspendovan trenutno u Dortmundu, nije danas prisustvovao treningu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što su mnogi prokomentarisali kao pregovaranje sa Barselonom, ali nije mu se isplatilo i da jeste bilo tako.

Borusija je prema najnovijim informacijama odbila novu ponudu za Dembelea koja je glasila na 100 miliona evra uz 20 miliona evra bonusa, što će značiti novi maler za Katalonce.

Ko preostaje?

Dibala je uzeo broj 10 u Juventusu, on ne dolazi u obzir, jedini koji bi mogao da promeni sredinu jeste Anhel Di Marija, koji sada zvuči kao najrealnija opcija.

Naravno, postoje i opcije po kojima Barselona može dovesti i manje vredne fudbalere, ali je pitanje da li neko od njih može da stane na mesto Nejmara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.