Ne može bez Bosanca, Juventus servira osvetu Interu?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 10:46

Ne može bez Bosanca, Juventus servira osvetu Interu?

Hoćemo li videti iznenađujući rasplet?

Juventus i dalje traži napadača. Iguainu je ostala sezona ugovora, ali bi klub mogao da mu isplati deo primanja i da ga pusti da se vrati u Argentinu, mada "Pipita" ima ponude iz MLS, kao i Engleske.

Ko će biti nova "devetka"?

Prva meta je Milik, ali Napolitanci traže veliki novac za igrača kome ističe ugovor naredne sezone. Bila je aktuelna kombinacija trampe za Bernadeskija, ali italijanski reprezentativac igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mnogo bolje nego pre prekida i sada Juve ne želi da ga se odrekne.

Raul Himenez iz Vulvsa je opcija koju predlaže Mendeš, ali ima 29 godina i problem je što Englezi traže preveliki novac. Priča se o Belotiju iz gradskog rivala Torina, no to se neće desiti, Kairo se ne bi usudio da proda "Gala" Juventusu.

Sada Juve gleda ka Rimu.

Naime, Edin Džeko će morati da ustupi mesto Kavaniju, želi ga Inter, ali se umešao Juve. Oni su spremni da dovedu iskusnog Bosanca, koji bi bio idealno pojačanje, a i Juventus bi se tako osvetio svom bivšem direktoru Maroti koji je na pragu da im ispred nosa uzme levog beka Čelsija Emersona Palmijerija.

Interesantno da bi Džeko imao veću minutažu nego u Interu gde ga čekaju slični tipovi igrača, Lukaku pre svih, dok Juventus ako ode Iguain nema pravog centarfora, Ronaldo ne želi da igra na toj poziciji, a rizičmo je ući u sezonu sa Dibalom kao "lažnom devetkom", što u ovom trenutku forsira Sari.

Dakle, Džeko bi sigurno imao dovoljno utakmica, a hoće li proći Lombardiju i nastaviti ka Pijemontu ostaje da vidimo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.