Navijači sprečili Radonjićev dolazak u Budućnost

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 22:20

Navijači sprečili Radonjićev dolazak u Budućnost

Crnogorski trener Dejan Radonjić ipak se neće vratiti na klupu košarkaša Budućnosti.

Kako saznaje RTCG Radonjić je imao duge i ozbiljne pregovore sa čelnicima podgoričkog kluba, ali je na kraju odbio ponudu.

Između ostalog i zbog revolta dela navijača Budućnosti, iskazanog prethodnih sedmica uvredljivim grafitima na njegov račun, koji su osvanuli na nekoliko podgoričkih fasada.

Propala je tako šansa da se iskusni strateg, koji je plavo-bele prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vodio osam sezona, stigavši dva puta do četvrtfinala Evrokupa, nakon Crvene zvezde, Bajerna i Panatinaikosa, ponovo vrati u Podgoricu.

U trenutku kada su se, kako se činilo, poklopile ambicije – Budućnost će imati značajan budžet, sa kojim bi Radonjić uz iskustvo i autoritet koje je stekao, mogao da selektira respektabilan sastav.

U takvoj situaciji međutim plavo-beli sigurno ostaju privlačni brojnim trenerima, pa ostaje da se vidi za koga će se na kraju odlučiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRUKA I SRAMOTA: Varvari oterali Dejana Radonjića iz Budućnosti!

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2023

Poznati stručnjak se neće vraćati u Podgoricu Crnogorski košarkaški trener Dejan Radonjić ostao je bez posla nakon raskida ugovora s Panatinaikosom, a nedavno se pojavila informacija da bi se mogao vratiti na klupu Budućnosti kao zamena za Petra Mijovića. Međutim, povratak Radonjića nije dočekan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.